Без категория

Как да поръчам продукт?

Ами просто трябва да изберете дали искате да си направите регистрация (стандартна поръчка), или просто да ни звъннете по телефона: 0888 018 434, или да ни пишете на имейл: info@uhanie.bg, както ви е удобно :).

Поръчката на парфюм от uhanie.bg може да бъде направена през самия сайт по всяко време на денонощието чрез двете опции. Първият начин за поръчка е чрез натискане на бутона „КУПИ“ (стандартна поръчка), т.е чрез регистрация (създаване на профил) от ваша страна и еднократното попълване на всички необходими данни за изпълнение на доставката, това ви дава удобството да поръчвате бързо и лесно при всяка следваща поръчка, да въвеждате кодове за отстъпка и да имате история на вашите поръчки. (Ако желаете да използвате код за отстъпка, моля използвайте стандартната форма за поръчка). Сайтът е направен да бъде лесен и достъпен за всички, и със следването на няколко стъпки, вие с лекота да достигнетe до финализирането на вашата поръчка. Друго предимство на регистрацията е, че вие първи ще имате възможност да получаването информация на посочения от вас имейл, за актуални новини, промоции и нови продукти, които може би биха били интересни за вас.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 120 лв или 2 бр продукта!

Разбира се, вие може да направите вашата поръчка и по телефона 0888 018 434, в работно време от 9:00 до 17:00 часа, като на момента ще получите необходимото съдействие, за да направите най-добрия избор.

Вашият коментар