Нашите предложения с най-големи отстъпки  https://uhanie.bg/produkti/aktualni-namalenia/

Очаквайте и новите ни предложения от аромати и подаръчни комплекти тук: https://uhanie.bg/magazin/
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 150 лв или 2 бр продукта!

*****

Важна информация за вашата поръчка:

  • Може да се регистрирате и да направите вашата стандартна поръчка – чрез натискане на бутона „КУПИ“ – така създавате профил в сайта www.uhanie.bg. Tова ви дава удобството да поръчвате бързо и лесно при всяка следваща поръчка, да въвеждате кодове за отстъпка и да имате история на вашите поръчки;
  • Може да направите вашата поръчка и по телефона – на 0888 018 434, в работни дни от 9:00 до 17:00 часа;
  • Ако имате промо код, въведете го преди приключване на поръчката в полето „Код за отстъпка“. ВАЖНО – промо кодът НЕ ВАЖИ за продуктите в намаление!
  • БЪРЗА ДОСТАВКА – Стандартният срок за доставяне на парфюми и боди продукти, поръчани през интернет магазина uhanie.bg е до максимум 4 работни дни ( с куриерска фирма Спиди). Срокът за доставка е в зависимост от графика на разнос на всяко населено място, тъй като някои населени места се обслужват в конкретни дни от седмицата. За повече информация за дните за разнос на куриерска фирма Спиди, последвайте следния линк https://www.speedy.bg/bg/serving-schedule;
  • Цената за доставката за цялата страна е 5.50 лв, като за поръчки с 2 или повече продукта или над 150 лв, доставката е БЕЗПЛАТНА;
  • Поръчките се изпращат САМО след потвърждение от клиента – ако не успеем да се свържем с вас по телефона, няма как да изпратим поръчката ви, тъй като и куриерската фирма може да има същия проблем.

*****

Поръчката на парфюм от uhanie.bg може да бъде направена през самия сайт по всяко време на денонощието чрез двете опции. Първият начин за поръчка е чрез натискане на бутона „КУПИ“ (стандартна поръчка), т.е чрез регистрация (създаване на профил) от ваша страна и еднократното попълване на всички необходими данни за изпълнение на доставката, това ви дава удобството да поръчвате бързо и лесно при всяка следваща поръчка, да въвеждате кодове за отстъпка и да имате история на вашите поръчки. (Ако желаете да използвате код за отстъпка, моля използвайте стандартната форма за поръчка). Сайтът е направен да бъде лесен и достъпен за всички, и със следването на няколко стъпки, вие с лекота да достигнетe до финализирането на вашата поръчка. Друго предимство на регистрацията е, че вие първи ще имате възможност да получаването информация на посочения от вас имейл, за актуални новини, промоции и нови продукти, които може би биха били интересни за вас.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 150 лв или 2 бр продукта!

Разбира се, вие може да направите вашата поръчка и по телефона 0888 018 434, в работно време от 9:00 до 17:00 часа, като на момента ще получите необходимото съдействие, за да направите най-добрия избор.

Потвърждение и изпълнение на поръчки – Сътрудник на uhanie.bg задължително потвърждава по телефона всяка поръчка, направена през сайта. Клиентът заплаща стойността на поръчката по цените, посочени в поръчката. ДЖИ ЕЙЧ КОМЕРС ООД си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина uhanie.bg, ако попълнените данни на клиента не са валидни, или ако няма наличност от поръчаната стока (наличностите постоянно постоянно се променят, затова молим и за вашето разбиране).В случай, че продуктът не може да бъде доставен, операторът може да предложи алтернативен продукт със сходни характеристики и цена, който клиентът има право да приеме или да откаже. Операторът на uhanie.bg е задължен да уведомява клиента за това на предоставения телефон за връзка или e-mail.

Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение от оператор. В случай на отказ от поръчка, ако клиентът е заплатил сума с кредитна или дебитна карта, тя се възстановява по сметката на клиента.
Потвърждението на поръчката става в рамките на работния ден, ако поръчката е направена преди 14:00 часа, и на следващия работен ден, ако е направена след 14:00 часа. В случай, че поръчката е направена в неработен ден, потвърждението става на първия работен ден след почивните такива.

Доставка и плащане

Стандартният срок за доставяне на парфюми и боди продукти, поръчани през интернет магазина uhanie.bg е до 4 работни дни ( с куриерска фирма Спиди), ако избраните от клиента продукти са налични, което се уточнява по време на потвърждението на поръчката. Начинът на плащане, който е възможен през сайта uhanie.bg е т.н ППП (пощенски паричен превод) на Спиди, т.е клиента заплаща стойността на поръчката на куриера при нейното получаване, а Спиди издава от наше име документ за тази поръчка (т.е документа за паричен превод, издаден от Спиди е вашата т.нар. касова бележка, за което ДЖИ ЕЙЧ КОМЕРС ООД е упълномощила Спиди АД).  Опция ПРЕГЛЕД на пратка преди плащане е възможна, но БЕЗ ТЕСТ, заради естеството на продукта. При прегледа, ако клиента реши, че не желае да приеме стоката, цената за доставка за обратното връщане /доставката в обратна посока/ е за сметка на клиента.

Доставката за цялата страна е 5.50 лв, като за поръчки с 2 или повече продукта или над 150 лв, доставката е БЕЗПЛАТНА.

Срокът за доставка е в зависимост от графика на разнос на всяко населено място, тъй като някои населени места се обслужват в конкретни дни от седмицата. За повече информация за дните за разнос на куриерска фирма Спиди, последвайте следния линк https://www.speedy.bg/bg/serving-schedule.

Забележки:

– доставки не се извършват в Неделя и официални празници;
– парфюмите се изпращат след потвърждение от клиента;
– проверка на поръчки се извършва от 11:00 до 16:00 часа, може да ви бъде предоставен номер на товарителница за проследяване на съответната пратка;
– поръчки направени след 14:00 се обработват следващия работен ден.

В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ДЖИ ЕЙЧ КОМЕРС ООД се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички последващи разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

– доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
– цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
– при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.

В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, сътрудник на uhanie.bg е длъжен да уведоми клиента за това и да посочи реална очаквана дата на доставка. Всички стоки, поръчани през онлайн магазина uhanie.bg са застраховани.

Клиентът получава стоката от служител на отдел логистика на ДЖИ ЕЙЧ КОМЕРС ООД или куриерската компания, с която ДЖИ ЕЙЧ КОМЕРС ООД е сключила договор. При доставка на стоката клиентът е длъжен да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока преди да заплати дължимата сума в случаите на „Паричен превод”.

В момента uhanie.bg предлага като метод на плащане опцията „Паричен превод“, т.е плащате в брой при получаване на поръчката. Практиката наложи този метод като най-предпочитан от клиентите и по този начин получаването на пратката и плащането й съвпадат като момент. Разбира се, ние ще работим и постоянно ще се усъвършенстваме, така че вие – нашите клиенти, винаги да получавате най-качественото обслужване, като това Вие може да следите тук в нашия електронен магазин uhanie.bg.

Приятно пазаруване!