100% оригинални продукти

Продуктите, които можете да поръчате в нашия електронен магазин, закупуваме само от сертифицирани търговци и производители. Това обстоятелство гарантира, че е невъзможно да ни бъде доставен неоригинален продукт или такъв с лошо качество. Парфюмите и останалите продукти, които ще намерите в нашия електронен магазин са от същите доставчици, които снабдяват и стандартните парфюмерийни магазини.

Ние не спираме да обслужваме десетки хиляди клиенти. В случай, че бихме предлагали неоригинални продукти, нашите клиенти щяха да знаят за това. При такива обстоятелства би следвало да бъдат наложени глоби от търговските институции, както и много съдебни процеси с клиентите ни.

Защо сме толкова изгодни?

„Защо сме толкова изгодни?“ Това е един от най- често задаваните въпроси. Как е възможно нашите цени да бъдат понякога и със 70% по-ниски, отколкото в нормалните магазини, щом имаме едни и същи доставчици?

Отговорът е много лесен. За разлика от стандартните магазини, ние работим с много по-ниска печалба. Също така, не плащаме скъпи наеми за магазини в търговски центрове или на главни улици. Наемът на един, дори и малък магазин понякога превишава големи суми. Също така, трябва да отбележим, че продаваме повече продукти, отколкото стандартните магазини, следователно купуваме повече от нашите доставчици и така получаваме по-добра покупателна цена на самите продукти.

Благодарение на тези обстоятелства ние можем да Ви предложим цени, които няма да намерите на друго място.

🚚БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 🔥90 лв или 2 бр продукта🔥! Отмяна