Този уебсайт е създаден и поддържан от фирма ДЖИ ЕЙЧ КОМЕРС ООД. В онлайн парфюмерията uhanie.bg, вие ще откриете изключително богато разнообразие и атрактивни цени само на качествени продукти. Вече 5 години радваме нашите клиенти с компетентно обслужване, нови аромати и бързи срокове на доставка.

Uhanie.bg е платформа, на която информира и ви дава възможност за поръчка на голямо разнообразие продукти. Предлаганите от нас асортимент, добри цени и условия за доставка са нашето предимство пред всички останали и ако изберете нас – няма да останете разочаровани. Пазарът е пренаситен вече от много сайтове и предполагаме, че и на вас ви е трудно да изберете на кой да се доверите.

Защо нас ли да изберете? Истината е, че няма друг начин, освен да рискувате и да ни се доверите. Просто опитайте – изберете нас и няма да сбъркате, ще отговорим на всички ваши въпроси и ще ви дадем професионална консултация за избрания от вас аромат.

Нашата цел е клиента да остане доволен, и както казва нашия Управител: „Важна е първата поръчка на клиент, но още по-важна е втората на същия клиент“.

Ние съветваме всички наши клиенти да поръчват през сайта ни продукти, които познават като аромати, тъй като това са продукти, а не тестери за пробване на аромата. Много наши клиенти вече познават добре кожата си и знаят точно, какви нотки им стоят най-дълготрайно и те спокойно могат да изберат парфюм, без да е необходимо да го тестват. Ако вие сте от тях, доверете ни се и ще останете доволни, и тогава uhanie.bg ще оправдае вашите очаквания.

Приятно пазаруване!